FAQ

Frågor&Svar

Vad innebär Basic?

Vi sätter upp hemsidan i de former, färger och typsnitt som ni önskar. Den stora skillnaden är att ni själva står för textinnehåll ”content” som ni skickar till oss och vi lägger upp det på hemsidan åt er.

Vad innebär begränsad CSS?

CSS är design programmering. Det innebär att med hjälp av CSS går det att få ett mer unikt utseende på hemsidan.

Vem äger sidan?

Ni köper sidan från oss med erat domän. Vi kan även erbjuda er att vi står som ägare och admin om ni känner att ni inte vill hantera det själva och ni lämnar över ansvaret för uppdatering till oss.

Kan vi redigera hemsidor som någon annan har skapat?

Ja men det beror dock på vilket program hemsidan är skapad i. För att få bästa möjliga resultat erbjuder vi att bygga upp sidan på nytt i plattformen wordpress och då göra en nästintill identisk eller liknande sida till er.

Ifall hemsidan behöver uppdateras gör ni det också eller tillkommer pris i efterhand?

När ni köper en hemsida så kommer vi överens om vad vi ska göra och hur ofta ni vill att vi ska utföra dessa uppgifterna. Kontakta oss gärna om ni vill att vi ska lägga upp något så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Är animering endast relevant för en hemsida?

Animering har blivit väldigt populärt på sistone och kan användas i nästan all marknadsföring. Det är enkelt att förmedla sitt budskap i filmformat. Detta är relevant för olika kampanjer på sociala medier, egna företagsvideos och även på hemsidor som man kan ha igång eller om kunderna går vidare från hemsidan till exempelvis Youtube. Animering går även utmärkt att använda på Youtube som reklam.